Veelgestelde vragen


Wanneer gaat Mamamini weer open?

Vooralsnog hopen we rond 28 april 2020 weer open te gaan. Mocht de situatie veranderen, dan kan het zijn dat we langer gesloten blijven. Actuele informatie zullen we melden op onze website en Facebookpagina. In eerste instantie hoopten we op 6 april 2020 weer open te kunnen, maar gezien de verlenging van de coronamaatregelen is dat helaas niet mogelijk

 

Wanneer gaan jullie weer spullen bezorgen?

We hopen na 28 april 2020 weer spullen te kunnen bezorgen. Zodra de winkels weer geopend worden gaan we ook weer spullen bezorgen. Hou dus vooral onze website en Facebookpagina goed in de gaten voor de laatste informatie.

Excuses voor het ongemak.

 

Wanneer kunnen jullie spullen komen ophalen?

We hopen na 28 april 2020 weer spullen te kunnen halen. Zodra de winkels weer geopend worden gaan we ook weer spullen halen. Hou dus vooral onze website en Facebookpagina goed in de gaten voor de laatste informatie.

Excuses voor het ongemak.

 

Kunnen er nog spullen gedoneerd worden?

Helaas niet, onze winkels, en dus ook de magazijnen zijn gesloten.

We willen jullie ook vriendelijk vragen om geen spullen voor de deuren te zetten. Dit levert hinder op voor de buurtbewoners en als wij over 3 weken terug komen bij de winkels zijn de spullen niet verkoopbaar.

Zodra de winkels weer open gaan (wat hopelijk rond 28 april is), nemen we de spullen graag in ontvangst!

 

Ik heb een bestelling gedaan in jullie webshop, wanneer kan ik deze ophalen?

Op de tweede dag dat heel Mamamini weer open is. Om onze medewerkers de tijd te geven om alle bestellingen klaar te leggen, kunnen de bestellingen vanaf de tweede dag dat heel Mamamini weer open is opgehaald worden. Vanaf dat moment heeft u 5 werkdagen om de bestelling op te halen.

Op dit moment is onze webshop gesloten en is het niet mogelijk om bestellingen te plaatsen.

 

Ik wil graag vrijwilligerswerk bij jullie komen doen.

Wat ontzettend fijn! Op dit moment kan de vrijwilligersdesk geen kennismakingsgesprekken voeren, maar zodra de winkels weer geopend zijn komen we graag met je in contact. Je kan het contactformulier op de site invullen of een mail sturen naar werk@mamamini.nl. Zodra het weer mogelijk is neemt Correin of Jessica contact met je op om een kennismaking te plannen.

 

Ik heb een participatiebaan bij Mamamini, heeft de sluiting gevolgen voor mij?

Vanuit de gemeente hebben wij te horen gekregen dat de participatiebanen op de normale manier doorlopen tot in ieder geval 1 juli 2020, ook als je een deel van deze periode niet kan werken. Voor deze periode heeft het dus geen gevolgen voor je participatiebaan, de premie of verlofuren dat je voorlopig tot 28 april niet werkt.

Mocht je meer informatie willen kan je ook even kijken op: https://gemeente.groningen.nl/participatiebaan-vinden.

 

Ik ben klant/donateur en heb een dringende vraag; aan wie kan ik die stellen?

Wij proberen je via onze website en social media kanalen zo goed mogelijk op de hoogte te houden en zullen hier de meest recente informatie opzetten. Maar mocht je toch een dringende vraag hebben, dan kan je die hier stellen.

 

Ik ben vrijwilliger bij Mamamini en heb een vraag; aan wie kan ik die stellen?

We snappen dat dit wat onzekere tijden zijn en dat je als vrijwilliger van Mamamini ook vragen hebt. In eerste instantie zal je teamleider je op de hoogte brengen als er nieuws is en ook via onze website, de teamflits en Facebookpagina zullen we nieuws delen. Ook kan je je vraag stellen door een mail te sturen naar werk@mamamini.nl.