Veelgestelde vragen


Wanneer gaat Mamamini weer open?

Sinds 26 mei zijn alle vestigingen van Mamamini weer geopend. Mamamini Damsterdiep is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur. Mamamini Helpman, Mamamini Noorderplantsoen en Mamamini Kledingboetiek zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur t/m 18.00 uur.

 

Wanneer kunnen jullie spullen komen ophalen?

We halen, net als voor de coronacrisis, weer spullen op binnen een straal van 25 kilometer rondom Groningen. Er is nog één belangrijke aanpassing; we gaan geen huizen in, dus op de dag dat we de spullen komen halen moet je zelf je spullen buiten zetten. Uiteraard houden we ook 1,5 meter afstand

Een ophaalopdracht kan je geven door hier te klikken.

 

Kan ik ook zelf spullen komen doneren?

Op dit moment kunnen er bij Mamamini Helpman en Mamamini Noorderplantsoen spullen gedoneerd worden van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Bij Mamamini Damsterdiep kan er gedoneerd worden van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

We willen jullie ook vriendelijk vragen om geen spullen voor de deuren te zetten. Dit levert hinder op voor de buurtbewoners en als wij  terug komen bij de winkels zijn de spullen niet verkoopbaar.

 

Kan ik, nu jullie alleen meubels halen, een bakfiets lenen om kleine spullen te brengen?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. Ook nu lenen we de bakfietsen alleen uit aan klanten die iets bij ons kopen.

 

Wanneer gaan jullie weer spullen bezorgen?

We bezorgen ook weer spullen. Het laten bezorgen van spullen kan bij de kassa geregeld worden.

Let op: We bezorgen tot aan de (buiten-)voordeur van het gebouw waar je woont en uitsluitend begane grond. We zetten de spullen dus niet in een huis.

 

Ik wil graag vrijwilligerswerk bij jullie komen doen.

Wat ontzettend fijn! We hebben inmiddels weer wat vrijwilligersvacatures en we voeren weer kennismakingsgesprekken. Je kan zelf een kennismaking inplannen of het contactformulier invullen. Correin en Jessica hopen je snel te zien voor een kennismaking.

 

Ik heb een participatiebaan bij Mamamini, heeft de sluiting gevolgen voor mij?

Vanuit de gemeente hebben wij te horen gekregen dat de participatiebanen op de normale manier doorlopen tot in ieder geval 1 juli 2020, ook als je een deel van deze periode niet kan werken. Voor deze periode heeft het dus geen gevolgen voor je participatiebaan, de premie of verlofuren dat je voorlopig niet werkt.

Mocht je meer informatie willen kan je ook even kijken op: https://gemeente.groningen.nl/participatiebaan-vinden.

 

Ik ben klant/donateur en heb een dringende vraag; aan wie kan ik die stellen?

Onze klantenservice is weer beschikbaar, dus daar kan je terecht met je vragen. Ze zijn telefonisch bereikbaar via 050-3132200 of via mail en een contactformulier. Op deze pagina zijn contactmogelijkheden te vinden.

 

Ik ben vrijwilliger bij Mamamini en heb een vraag; aan wie kan ik die stellen?

We snappen dat dit wat onzekere tijden zijn en dat je als vrijwilliger van Mamamini ook vragen hebt. In eerste instantie zal je teamleider je op de hoogte brengen als er nieuws is en ook via onze website, de teamflits en Facebookpagina zullen we nieuws delen. Ook kan je je vraag stellen door een mail te sturen naar werk@mamamini.nl.