Veel gestelde vragen


Wanneer gaat Mamamini weer open?

Het coronavirus komt steeds dichterbij. Het aantal besmettingen neemt, ook hier in Groningen, toe. Om de verspreiding een halt toe te roepen heeft de overheid besloten alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten en daarom is ook Mamamini gesloten.
Zoals het nu lijkt blijft Mamamini in ieder geval tot en met 9 februari gesloten. We blijven het nieuws volgen en mocht er iets veranderen, dan laten wij dat weten op onze website.

 

Wanneer kunnen jullie spullen komen ophalen?

Heel Mamamini is gesloten, dus ook onze transportafdeling. Voorlopig kunnen we geen spullen komen halen. Zodra we weer gaan halen vermelden wij dit op onze website.

 

Kan ik nog wel zelf spullen komen brengen?

Nee, helaas niet. Naast dat de winkels gesloten zijn, zijn ook de magazijnen gesloten. Zelf brengen van spullen kan dus niet. We willen jullie vragen om geen spullen voor de deur te zetten. Er wordt gecontroleerd en het dumpen van spullen kan een boete van 140 euro opleveren.

 

Wanneer gaan jullie weer spullen bezorgen?

Zodra de winkels weer open gaan, gaan we ook weer spullen bezorgen.

 

Ik heb voor 15 december een bestelling geplaatst in de webshop. Wanneer kan ik deze bestelling ophalen?

Alle bestellingen die op of vlak voor 15 december 2020 zijn geplaatst kunnen opgehaald worden zodra Mamamini Noorderplantsoen weer open is. Je hebt dan tot een week na de opening om je webshop bestelling op te halen.

 

Ik wil graag vrijwilligerswerk bij jullie komen doen.

Wij nemen tijdelijk geen nieuwe vrijwilligers aan. Mocht je toch in contact willen komen met de vrijwilligersdesk, dan kan je een mail sturen naar werk@mamamini.nl.

 

Ik heb een participatiebaan bij Mamamini, heeft de sluiting gevolgen voor mij?

Je Participatiebaan loopt gewoon door, ook je recht op vergoeding blijft ongewijzigd. Onderaan deze pagina staat een document met de informatie die ons vanuit de gemeente is gegeven. Mocht je meer informatie willen kan je ook even kijken op: https://gemeente.groningen.nl/participatiebaan-vinden.

 

Ik loop stage bij Mamamini, wat zijn de gevolgen van de sluiting voor mij?

Mamamini is gesloten en voorlopig kan je dus niet op de reguliere manier stage lopen bij Mamamini. Als je meer wil weten kan je het beste even contact opnemen met de vrijwilligersdesk op werk@mamamini.nl.

 

Ik ben vrijwilliger bij Mamamini en heb een vraag; aan wie kan ik die stellen?

We snappen dat dit wat onzekere tijden zijn en dat je als vrijwilliger van Mamamini ook vragen hebt. In eerste instantie zal je teamleider je op de hoogte brengen als er nieuws is, maar ook via onze website, de teamflits en Facebookpagina zullen we nieuws delen. Toch niet het antwoord op je vraag kunnen vinden? Dan kan je een mail sturen naar werk@mamamini.nl.

 

Wanneer kan ik een aanvraag doen bij het Mamamini Goededoelenfonds?

Hoe het Goededoelenfonds er in 2021 uit komt te zien weten we nog niet. Het doen van een aanvraag is daarom ook (nog) niet mogelijk. Zodra we meer weten over het Fonds in 2021 zullen we dat uiteraard vermelden op onze website en de social media kanalen.


Informatie over Participatiebanen

Download
Informatie participatiebanen.pdf
Adobe Acrobat document 400.2 KB