Bestuursleden gezocht

Informatie

Meer informatie over de vacature? Vul dan het formulier in en wij nemen contact op.

Fill out my online form.

Het bestuur zoekt:

enthousiaste bestuursleden

Het bestuur van Mamamini zoekt enthousiaste bestuursleden die zich willen inzetten voor de leukste Goededoelenkringloop van Groningen!

 

Mamamini

Mamamini is sinds 1989 dé Goededoelenkringloop van Groningen. Met de verkoop van gebruikte spullen zamelt Mamamini geld in voor Groningse goede doelen en werken we aan onze eigen doelen: Mens, Milieu en Maatschappij. Samen met onze medewerkers, donateurs én klanten zijn we graag Goed voor Groningen!

 

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit vrijwillige bestuursleden. Het bestuur is eindverantwoordelijk voor het gevoerde beleid en het behalen van de doelstellingen van de stichting. Het bestuur neemt strategische beslissingen in samenwerking met het managementteam, dat de dagelijkse leiding heeft. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en algemene bestuursleden.

 

Bestuursleden gezocht

Om het bestuur aan te vullen zoeken wij nieuwe bestuursleden. Op termijn gaat het ook om de functies van voorzitter, secretaris en penningmeester.

 

Profiel en taken bestuursleden

Je bent zorgvuldig en flexibel. Je hebt een meedenkende houding en durft beslissingen te nemen. Thema’s als kringloop, duurzaamheid en sociaal ondernemerschap spreken jou aan. Als bestuurslid neem je actief deel aan de bestuursvergaderingen. De voorzitter geeft leiding aan het bestuur. Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van bestuursbesluiten. De penningmeester houdt toezicht op de financiën van de stichting.

 

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende bestuursfunctie in een leuk, dynamisch en uitdagend bedrijf met een ideële doelstelling. De functie is op vrijwillige basis. Onkosten worden in overleg vergoed.

 

 


Over onze doelen

We hebben onze eigen goede doelen - oftewel onze ideële doelstellingen - samengevat in de 3 M's van Mamamini: Milieu, Minima en Meedoen... Lees meer

Het Mamamini Fonds

Mamamini Goededoelenkringloop geeft geld aan organisaties in Groningen via het Goededoelenfonds. Het fonds wordt dagelijks gevoed... Lees meer

Vrijwilligers

Zonder onze vrijwilligers zijn we nergens! Zij zorgen er dagelijks weer voor dat  onze klanten bedient kunnen worden. Lees hier meer over deze toppers.Ook goed om door te lezen