Aanvraag

Er kan binnenkort weer een aanvraag gedaan worden!


Aanvragen (incl. verplichte stukken) die vóór 1 november 2022 zijn binnengekomen worden meegenomen met de kerst-editie van het Mamamini Goededoelenfonds. De aanvragen worden op dit moment beoordeeld. Eind november verwachten we te kunnen laten weten welke organisaties een bijdrage gaan krijgen.

 

Ook in 2023 gaan we weer geld weggeven aan Groningse stichtingen en verenigingen. Wanneer we meer duidelijkheid hebben over op welke manier we dit gaan doen wordt het formulier weer geopend. Wilt u een mail ontvangen zodra het aanvraagformulier geopend wordt? Laat dan hieronder uw gegevens achter:

Fill out my online form.

 Vragen? Neem gerust contact met ons op.


Tips

1. Doe de Quickscan!
Voldoet uw organisatie aan de gestelde eisen in het reglement? Onze Quickscan kan u hier alvast een indruk van geven! Maar let op: lees ook altijd het reglement goed door om teleurstelling te voorkomen.

2. Maak uw aanvraag leesbaar en aantrekkelijk
Houd bij het invullen van de aanvraag in het achterhoofd dat uw aanvraag zal worden beoordeeld door onze fondscommissieleden. Hoe pakkender en duidelijker uw aanvraag, hoe eerder u een fondscommissielid voor uw aanvraag zult winnen!

3. Doe altijd een aanvraag voor een specifiek doel

Het Mamamini Fonds stelt graag geld ter beschikking aan specifieke projecten van maatschappelijke organisaties. Beschrijf daarom expliciet in de aanvraag waar u het aangevraagde geld aan wilt besteden. Als u dit goed beschrijft kan dit u helpen de leden van de Fondscommissie te overtuigen.

4. Uploaden van documenten

Bij de laatste stap in de aanvraag wordt gevraagd enkele documenten te uploaden. Zie ook artikel E in het reglement (verplichte stukken). Zorgt u er dus voor dat u deze (digitaal) bij de hand heeft. Nasturen per post mag ook.Fill out my online form.