Aanvraag 2020

Doe nu een aanvraag voor een bijdrage uit het Mamamini Fonds!


Het hele jaar door kan er een aanvraag gedaan worden voor een bijdrage uit het Mamamini Goededoelenfonds. Twee keer per jaar maken we tijdens een feestelijke uitreiking bekend welke organisaties een bijdrage krijgen uit het Goededoelenfonds.Tot en met 29 februari 2020 kan er een aanvraag ingediend worden voor de voorjaarsuitreiking en t/m 31 augustus 2020 kan er een aanvraag ingediend worden voor de najaarsuitreiking van het Goededoelenfonds 2020.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.


Tips

1. Doe de Quickscan!
Voldoet uw organisatie aan de gestelde eisen in het reglement? Onze Quickscan kan u hier alvast een indruk van geven! Maar let op: lees ook altijd het reglement goed door om teleurstelling te voorkomen.

2. Maak uw aanvraag leesbaar en aantrekkelijk
Houd bij het invullen van de aanvraag in het achterhoofd dat uw aanvraag zal worden beoordeeld door onze fondscommissieleden. Hoe pakkender en duidelijker uw aanvraag, hoe eerder u een fondscommissielid voor uw aanvraag zult winnen!

3. Doe altijd een aanvraag voor een specifiek doel

Het Mamamini Fonds stelt graag geld ter beschikking aan specifieke projecten van maatschappelijke organisaties. Beschrijf daarom expliciet in de aanvraag waar u het aangevraagde geld aan wilt besteden. Als u dit goed beschrijft kan dit u helpen de leden van de Fondscommissie te overtuigen.

4. Uploaden van documenten

Bij de laatste stap in de aanvraag wordt gevraagd enkele documenten te uploaden. Zie ook artikel E in het reglement (verplichte stukken). Zorgt u er dus voor dat u deze (digitaal) bij de hand heeft. Nasturen per post mag ook.Fill out my online form.