Mamamini Medewerkersportal [IN] 
Regel het zelf via www.mamamini.nl/in

Mamamini Mdag 2018

De Mamamini Medewerkersdag vindt plaats op vrijdag 13 april 2018


Mdag vrijdag 13 april 2018

Op vrijdag 13 april is het weer Mdag, de Mamamamini Medewerkersdag! Op die dag zetten we het Mamamini Team extra in het zonnetje. Alle vrijwilligers worden getrakteerd op een supermarktbon en vanaf 17.00 uur gaan we met héél Mamamini golfen, voetbal-darten en na die tijd barbecueën. Henk de Haan organiseert de avond. 


Programma op Mdag

Waar: Pitch&Putt Golf, aan de  Bieskemaar 10 in Groningen

Activiteiten: Golf, voetbal-dart én voetgolf

Eten: Barbecue

Wanneer: Vrijdag 13 april 2017

Inloop: 16.30 t/m 16.50 uur

Start activiteiten: 17.00 uur

Start bbq: 19.00 uur

Aanmelden: kan t/m 4 april via het formulier op deze pagina!

PS: Onze winkels zullen deze dag om 16.00 uur sluiten

Pitch&Putt Golf Groningen

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen. Nog nooit gegolfd? Maakt niet uit, dan krijg je eerst uitleg! Al wel wat ervaring? Ook dat is geen probleem, want de baan is uitdagend genoeg.

 Naast het golfen is het voor de liefhebbers ook mogelijk om te voetbal-darten. Je schiet met een voetbal op een heel groot dartboard en probeert zoveel mogelijk punten te scoren.

Na deze sportieve activiteiten gaan we ook barbecueën bij Pitch&Putt.

 

Fill out my online form.

Afmelden

Kan je helaas toch niet komen? Meld je dan op tijd af. Afmelden kan via onderstaande knop:
Henk de Haan

Net als vorig jaar is Henk de haan ook dit jaar weer organisator van Mdag. Met z'n eindeloze enthousiasme zal hij de middag/avond weer in goede banen leiden!

Henk de Haan is bekend van de lijfspreuk 'Broez'n' en zijn strijd voor het behoud van FC Veendam. Met zijn evenementenbureau Henk Evenement'n organiseert Henk tegenwoordig voor allerlei groepen leuke dingen in en om Groningen. Een tijdje geleden nam Henk ook een reclamespotje voor ons op:Grapjassen opgelet! Mdag is uiteraard alleen voor medewerkers van Mamamini. Alle aanmeldingen worden uitgebreid gecontroleerd. Werk je niet bij Mamamini en vul je wel het formulier in, zul je niet op de gastenlijst geplaatst worden. Dus doe ons een lol en vul het formulier alleen in als je bij ons werkt. Scheelt jezelf ook weer tijd :).