Strategisch manager V/M

Informatie en solliciteren

Informatie

Deze pagina biedt de meeste informatie over de vacature en MAMAMINI in het algemeen. Mocht er aanvullende informatie nodig zijn dan is telefonisch contact met P&O Adviseur Correin Spies mogelijk, 050-3132200  of via e-mail werk@mamamini.nl

 

De sollicitatietermijn is inmiddels verstreken en wij zijn met de briefselectie gestart. Begin februari of zoveel eerder als mogelijk zullen de eerste gesprekken plaatsvinden.

  

 


Wie zoeken we nu precies?

Download
vacature strategisch manager Mamamini.pd
Adobe Acrobat document 64.4 KB

De vacaturetekst spreekt natuurlijk voor zich. Dat mag ook wel want we hebben er over nagedacht. Toch is enige uitleg wel op zijn plaats. Afgelopen jaar heeft directeur Jelle afscheid genomen om zijn eigen doelen na te streven. Het zittende managementteam heeft het schip gedurende het jaar drijvend gehouden en dat is uitstekend gelukt. In tussentijd zijn we op zoek gegaan naar een mogelijk nieuwe invulling van het management. Wilden we vasthouden aan de bestaande structuur met een directeur en een adjunct-directeur, of is het tijd om het eens anders te proberen?  Anders klinkt ons wel goed in de oren en we zijn Mamamini, dus het mag ook een keer anders.

 

Zoals gezegd heeft het managementteam het afgelopen jaar de zaken prima opgepakt. Wat we daar in hebben gemist is iemand die Mamamini binnen de gemeente en stad op de kaart weet te zetten/houden. Iemand die de juiste mensen kent en daarmee nieuwe kansen en mogelijkheden voor de stichting weet te ontginnen. 

Behoud van dingen die we al goed doen is belangrijk, maar een organisatie moet ook ontwikkelen en groeien. We zoeken dus iemand die daar een goede visie op weet te ontwikkelen, nieuwe uitdagingen bedenkt en deze ook goed weet te verkopen binnen de organisatie. 

We zoeken ook iemand die graag zijn gezicht laat zien en een praatje met alle medewerkers maakt, zo nu en dan op de kist klimt en vertelt hoe trots we zijn op alles wat we met elkaar, elke dag maar weer doen, betaald en onbetaald.

 

Het managementteam gaat met zijn drieën, op gelijk niveau, aan de slag om de organisatie te leiden. Ieder op zijn eigen gebied en samen voor het geheel. We zoeken dus eigenlijk een derde musketier. Soms de degens kruisen om iets te bereiken, maar altijd de samenwerking zoeken en in overleg werken aan een leuk, gezellig en gezond Mamamini. 


Over onze doelen

We hebben onze eigen goede doelen - oftewel onze ideële doelstellingen - samengevat in de 3 M's van Mamamini: Milieu, Minima en Meedoen... Lees meer

Het Mamamini Fonds

Mamamini Goededoelenkringloop geeft geld aan organisaties in Groningen via het Goededoelenfonds. Het fonds wordt dagelijks gevoed... Lees meer

Vrijwilligers

Zonder onze vrijwilligers zijn we nergens! Zij zorgen er dagelijks weer voor dat  onze klanten bedient kunnen worden. Lees hier meer over deze toppers.Ook goed om door te lezenTrack and Trace ....