Verhuurservice

Voor stichtingen, verenigingen en scholen.


Voor wie

Omdat er vanuit stichtingen, verenigingen en scholen vaak gevraagd wordt naar het tijdelijk mogen gebruiken van spullen, heeft Mamamini besloten spullen te gaan verhuren tegen een kleine vergoeding (20% van de koopprijs). De huuropbrengst komt ten goede aan onze opbrengst waarmee we goede doelen ondersteunen. Bovendien wordt door het verhuren van spullen hergebruik nóg meer gestimuleerd.  

 

N.B. De Verhuurservice is alleen bedoeld voor maatschappelijke organisaties, dus niet voor particulieren of bedrijven.

Mamamini App noodzakelijk!

Om terugbrengfoto's te kunnen sturen van je gehuurde spullen, heb je de Mamamini App nodig. Hij is er voor iOS en Android.

Kies voor 'Spullen huren' en dan voor 'Terugbrengfoto's maken'.Zo werkt het

Huurprijs

Je betaalt voor het huren 20% van de koopprijs (die op het product in de winkel vermeld staat). 

 

Huurperiode

Je huurt de spullen voor maximaal 30 kalenderdagen (één tarief). Langer huren is niet mogelijk, kopen is dan de betere optie.

 

Let op: de huurperiode gaat in op de dag dat wij de huurvouchers verzenden. 

 

Huurvouchers

Je bestelt huurvouchers via deze pagina. Met deze vouchers kun je betalen in onze winkels. Een huurvoucher heeft een winkelwaarde van 50 euro en dus een huurwaarde van 10 euro (20%). Per huurmoment kunnen maximaal 5 vouchers worden afgenomen. De vouchers worden per post aan je verstuurd.

 

Terugbrengfoto's via onze app

Na de huurperiode breng je de spullen terug naar een magazijn van Mamamini. Via de Mamamini App maak je foto's van de spullen tijdens het terugbrengen; dit dient als bewijs dat je de spullen op tijd en in goede staat hebt teruggebracht. Doe je dit niet, dan ontvang je alsnog een factuur over de totale waarde  van de bestelde huurvoucher(s) (dus niet 20% maar 100%). 

 

Eigen risico

Spullen die verloren zijn gegaan of beschadigd zijn, dien je alsnog aan de kassa af te rekenen. Dit geldt ook voor spullen die je alsnog wilt kopen. Er vindt géén verrekening plaats met de reeds betaalde kosten voor de huurvoucher, je betaalt alsnog de volledige verkoopprijs.

 

Vervoer

We kunnen spullen bezorgen tegen betaling; dit regel je bij de kassa. N.B. Je kunt je huurvoucher hiervoor niet gebruiken, de bezorgkosten moeten we volledig aan je doorberekenen!

Houd rekening met een wachttijd voor de bezorgservice. Je dient de spullen altijd zelf weer terug te brengen, onze ophaalservice is alleen bedoeld voor donateurs.

 

Geen speciale behandeling

Als huurder krijg je geen speciale behandeling, sorry :-). Alle regels in onze winkels die voor onze koopklanten gelden, gelden ook voor onze huurklanten. We hopen op je begrip!

 

Beperkingen

In 2017 is een beperkt aantal vouchers beschikbaar. Zo houden we ons winkelaanbod aantrekkelijk. Zodra de vouchers op zijn, is het niet meer mogelijk ze te bestellen.

 

Mamamini behoudt zich het recht voor om bestellingen van huurvouchers zonder opgaaf van redenen te weigeren.

Huurvouchers bestellen

In het kort:

1. Huurvoucher(s) bestellen, worden per post toegezonden

2. Spullen huren bij Mamamini met de huurvoucher(s)

3. Spullen terugbrengen en daarvan foto's uploaden met de app

Huurvoucher 30 dagen

 

Met deze voucher kun je voor maximaal 50 euro aan spullen uitzoeken bij Mamamini die je maximaal 30 dagen huurt. Minder (geld of dagen) mag ook, maar je krijgt geen geld terug. Per huurmoment kun je maximaal 5 vouchers bestellen. Kijk voor alle voorwaarden en info over terugbrengen op mamamini.nl/verhuurservice.

 

Let op: vul straks bij 'Bedrijf' de naam van je stichting, vereniging of school in!

 

€ 10,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 werkdagen