Mamamini introduceert Goededoelenteller

Mamamini introduceert een Goededoelenteller! Hiermee laten we zien welk bedrag al bij elkaar is gespaard voor Groningse goede doelen. Vandaag (23 januari) staat de teller al op meer dan 2.000 euro, maar dat bedrag gaat nog flink oplopen gedurende het jaar! Elke dag toont de teller het actuele bedrag.

 

Tot nu toe gaf Mamamini al meer dan een half miljoen euro weg aan goede doelen. In 2015 en 2016 werden zo'n 40 organisaties blij gemaakt met in totaal bijna 100.000 euro. 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.