Goededoelenkringloop


Over wie we zijn en wat we doen.
Goed voor Groningen

Mamamini is de Goededoelenkringloop van Groningen. Met de verkoop van gebruikte spullen zamelen we geld in voor Groningse goede doelen. Maar we werken ook voor onze eigen goede doelen: Mens, milieu, maatschappij

 

Mamamini is al sinds 1989 een non-profit organisatie. Als stichting zijn we van niemand en daarmee een beetje van iedereen. Samen met onze vrijwilligers, donateurs én klanten zijn we graag Goed voor Groningen!

Mamamini Goededoelenfonds

Maatschappelijke organisaties uit Groningen kunnen een aanvraag doen bij het Mamamini Goededoelenfonds. Een commissie bestaande uit voornamelijk vrijwilligers van Mamamini maakt jaarlijks een keuze uit de aanvragen.

 

Over Mamamini

Stichting Mamamini is een erkende ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Onze stichting staat onder toezicht van een bestuur. Het management heeft de dagelijkse leiding.

 

Het Team van Mamamini is groot: bij ons werken maar liefst 250 vrijwilligers verdeeld over vier vestigingen en talloze afdelingen.

 

Mamamini is opgericht in 1989.

Het merk Goededoelenkringloop ®Mamamini Goededoelenkringloop ® is een geregistreerde merknaam  van Stichting Mamamini. Meer info vind je hier.