Werken

Ja leuk! Kom vrijwilligerswerk doen!


Zo te zien ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij Mamamini!  Hartstikke goed dat je dan hier een kijkje komt nemen, want hier vind je een heleboel informatie. Zo vertellen onze vrijwilligers hoe leuk het is om bij Mamamini te werken én zie je alle voordelen. Naast dat je een vrijwilligersvergoeding krijgt, is het natuurlijk ook heel leuk dat je nieuwe mensen ontmoet, lekker bezig bent én je inzet voor het milieu en goede doelen... en dat al met een paar uurtjes vrijwilligerswerk per week.

Kijk gerust verder en als je interesse hebt kan je je aanmelden voor een kennismaking.En het Corona-virus dan?

We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt om vrijwilligerswerk te gaan doen nu de kans op een besmetting met het Corona-virus op de loer ligt. In de winkel kom je met veel klanten in aanraking en achter de schermen met je collega's. Garanties kunnen we uiteraard niet bieden, maar we doen er alles aan om een veilige en prettige werkplek voor iedereen te waarborgen. In de winkels hebben we de looppaden breder gemaakt, spatschermen opgehangen en houden we een maximaal aantal klanten aan, zodat de 1,5 meter afstand makkelijk gehouden kan worden. We dragen hesjes om de klanten (en onszelf) te herinneren aan de 1,5 meter. Achter de schermen werken we met minder mensen en richten we werkplekken zo in dat er goed afstand gehouden kan worden. Verder zorgen we voor goede beschermingsmaterialen en zorgen we dat werkplekken en gemeenschappelijke ruimtes goed schoongemaakt worden. Collega's met klachten vragen we om niet op het werk te verschijnen. 


Leuk en voor het goede doel

Kom vrijwilligerswerk doen bij de leukste kringloopwinkel van Groningen! Werken bij Mamamini is leuk en interessant. We zijn met meer dan 200 mensen, dus je hebt altijd collega's waar je een klik mee hebt. Samen zorgen we per jaar voor hergebruik van tonnen producten, hebben we duizenden tevreden klanten, geven we tienduizenden euro' s weg aan goede doelen en draaien we een omzet van meer dan anderhalf miljoen euro.

Het Mamamini Team

Iedereen in ons team heeft eigen talent, ervaring, achtergrond én humor :-). De één werkt hier om te leren, de ander om gewoon een leuke dag te hebben en weer een ander tijdens de zoektocht naar betaald werk. We zijn allemaal verschillend, maar toch zijn we één team! Kom erbij, je bent welkom en we kunnen je hulp héél goed gebruiken!

Werkervaring

Bij Mamamini doe je veel werkervaring op. Als je op zoek bent naar betaald werk kan je werkervaring bij Mamamini bij de werkgever misschien net de doorslag geven, wie weet!