Mamamini Woningontruiming

Woningontruimingen voor het goede doel.


Van zolder tot woonhuis

Mamamini Woningontruiming is gespecialiseerd in het leegruimen van hele huizen of delen van woningen. In overleg bepalen we of Mamamini alles inpakt en meeneemt; óók de spullen zonder waarde. De ruimte laten we in dat geval netjes (veegschoon) achter.

Wat het kost

Als de spullen die wij mogen meenemen onze kosten voldoende kunnen dekken, bieden wij onze service gratis aan! Lukt dat niet, dan ontvangt u een offerte voordat u opdracht geeft. Wij werken 100% non-profit dus bij ons bent u vrijwel altijd het voordeligst uit!

 

Voor het afvoeren van niet verkoopbare spullen of afval naar de milieudienst brengen wij kosten in rekening.

Hoe we te werk gaan

We komen altijd eerst even langs op de locatie om de hoeveelheid aan spullen op te nemen, met u kennis te maken en afspraken te maken over hoe we te werk zullen gaan.

Voor het goede doel

Met de verkoop van de gebruikte spullen zamelen we geld in voor het Mamamini Fonds en onze doelstellingen: de 3 M's van Mamamini.

Respect voor de situatie

Een woning leegruimen kan een leuk moment zijn voor een bewoner, bijvoorbeeld bij een verhuizing naar een kleinere stadswoning. Maar vaker is een woningontruiming helaas een noodzaak door verlies van een dierbare of naaste. Mamamini gaat met elke situatie even respectvol om.

100% non-profit

Mamamini is een stichting en een ANBI. Alles wat wij doen is 100% non-profit. Jaarlijks gaat onze opbrengst naar erkende maatschappelijke organisaties in en om Groningen.

Gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke stoffen (o.a. asbest en cfk-houdende apparatuur) en chemisch afval nemen wij niet mee. Ook verf/saus op waterbasis nemen we niet mee.

Persoonlijk contact

Garry Scholtens
Garry Scholtens

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende bezichtiging of heeft u vragen?

 

Garry Scholtens

Teamleider Inboedelservice

050 - 313 2200 (algemeen nummer Mamamini)

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.