Mamamini Goededoelenfonds

Ondersteunt Groningse goede doelen.De Mamamini Goededoelenteller toont realtime het actuele bedrag dat historisch door Mamamini bij elkaar is gespaard voor goede doelen. Meer info.


Doe een aanvraag!

Vertegenwoordig je een stichting of vereniging met een duidelijke maatschappelijke functie in Groningen? Doe dan een aanvraag voor het Mamamini Goededoelenfonds! Lees wel eerst het reglement om te zien of jouw organisatie in aanmerking komt. Of doe eerst de Quickscan!

Voor stichtingen en verenigingen.

Mamamini Goededoelenkringloop geeft geld aan maatschappelijke organisaties in Groningen via haar eigen Goededoelenfonds.

 

Het fonds wordt dagelijks gevoed door de opbrengst van de winkels en webshop van Mamamini. In 20154 werd er 50.000 euro weggegeven, in 2016 45.000 euro en in 2017 maar liefst 51.900 euro. In de historie van Mamamini ging er al meer dan een half miljoen euro naar goede doelen.

 

Een Fondscommissie maakt ieder jaar een keuze uit de vele aanvragen. Deze commissie wordt jaarlijks opnieuw samengesteld en bestaat uit een vertegenwoordiging van medewerkers van Mamamini.

 

Vrijwilligers, klanten en donateurs bedankt, zonder jullie geen Goededoelenfonds!