Update 3 april 2020

Mamamini blijft voorlopig gesloten tot 28 april 2020


 

De kans dat de maatregelen omtrent het Coronavirus verlengd zouden worden was al heel groot en afgelopen dinsdag werd het bevestigd; de huidige maatregelen blijven tot en met 28 april 2020 van kracht.

 

 

 

Daarom hebben we bij Mamamini ook besloten om de deuren voorlopig tot 28 april 2020 gesloten te houden. We nemen de veiligheid van onze medewerkers en klanten erg serieus en willen niet dat zij bij Mamamini enig risico lopen. Daarom is dit volgens ons de beste beslissing. Dit betekent dus dat er voorlopig nog niet gewinkeld kan worden en ook het doneren van spullen is niet mogelijk zolang Mamamini gesloten is.

 

 

 

We blijven de situatie volgen en zodra er iets veranderd, laten we dit weten op onze website en Facebookpagina.