Update van 21 april

Mamamini Helpman beperkt open.


Na lang wikken en wegen is besloten om één van de Mamamini vestigingen op gezette tijden te openen. Er moet toch een keer een moment komen waarop de winkels weer open gaan, maar wat is nou het goede moment... is er überhaupt wel een goed moment om dit te doen? Er is besloten om eerst één vestiging te openen, namelijk die in Helpman. Hier wordt gekeken of we overal aan gedacht hebben, zijn er dingen waar we tegenaan lopen en willen klanten al wel weer bij Mamamini winkelen?

 

Vanaf dinsdag 21 april is Mamamini Helpman geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Ook is het mogelijk om gedurende de openingstijden spullen te doneren in het magazijn.

Uiteraard zijn er wel een aantal regels waar we ons aan moeten houden om de opening een succes te laten worden. Volg daarom ook te allen tijde de aanwijzingen van onze medewerkers op. Meer informatie is hier te vinden.

 

Nog even ter verduidelijking, de overige vestigingen van Mamamini (Kledingboetiek, Noorderplantsoen en Damsterdiep) blijven vooralsnog gesloten. Hier kunnen ook geen spullen gedoneerd worden.

Het ophalen en bezorgen van spullen doen we tot nader order ook nog niet.