Update van 28 april

Na Mamamini Helpman, nu ook de Kledingboetiek open!


Nadat het openen van Mamamini Helpman vorige week succesvol bleek gaat nu ook de Kledingboetiek open. Wel met aangepaste openingstijden en met 6 klanten per keer die naar binnen mogen.

 

Mamamini Helpman was vorige week op proef open, om te kijken of we overal aan gedacht hadden en om te zien hoe alles in deze nieuwe situatie zou gaan. Gelukkig is de proef geslaagd; zijn we geen heel gekke dingen tegengekomen en kunnen we (met de getroffen voorzorgsmaatregelen) de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten waarborgen.

Dit geeft hoop voor de andere vestigingen en daarom is deze week de Mamamini Kledingboetiek op proef open. We gaan deze week kijken of hier ook alles gaat zoals we hopen. De Kledingboetiek is natuurlijk wel iets anders dan de "gewone" kringloopwinkel aan de overkant, maar we hebben goede hoop.

 

Ook hier hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen. De belangrijkste is misschien wel dat er maximaal 6 klanten tegelijk naar binnen mogen. Het kan dus zijn dat je even moet wachten voordat je kan gaan winkelen. Daarom voor deze winkel het nadrukkelijke verzoek om zoveel mogelijk alleen te komen winkelen.

 

De overige vestigingen van Mamamini (Damsterdiep en Noorderplantsoen) zijn voorlopig nog gesloten. Wanneer deze vestigingen geopend worden vermelden we dat uiteraard hier op de website en op onze Facebookpagina.

 

We halen en bezorgen nog geen spullen. Wil je toch spullen doneren, dan kan je die zelf komen brengen naar Mamamini Helpman, hier is de inbreng geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.