Update van 6 mei

Mamamini Noorderplantsoen nu ook geopend!


En nummer drie van de vier is nu ook geopend. Sinds 6 mei kan er weer gewinkeld worden bij Mamamini Noorderplantsoen.

In de andere vestigingen gaat alles goed met de gedane aanpassingen en houdt iedereen zich keurig aan de regels, dus kunnen we vol vertrouwen Mamamini Noorderplantsoen ook openen.

 

Naast alle corona-aanpassingen die zijn gedaan in de winkel, zijn de teamleiders hier nog een stapje verder gegaan... Begin dit jaar is de vloer al vervangen en dat vroeg om een grotere update. Terwijl de winkel gesloten was zijn de teamleiders aan het klussen gegaan en hebben ze geverfd, een nieuw kassablok geplaatst en hebben zo nog heel wat klussen gedaan. De winkel ziet er nu weer helemaal fris en fruitig uit.

 

Het resultaat kan je nu dus zelf komen bekijken, want Mamamini Noorderplantsoen is weer geopend, maar wel volgens aangepaste openingstijden. Van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur kan je komen winkelen.

Ook is de inbreng weer geopend en kan je van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 uur en 17.00 uur je spullen komen doneren.

 

We halen nog geen spullen op, maar bij Mamamini Helpman en Noorderplantsoen kan je dus je spullen weer zelf komen brengen.

 

Mamamini Damsterdiep is voorlopig nog gesloten.