Update van 18 mei

Mamamini vestigingen gaan langer open.


Goed nieuws, vanaf dinsdag 19 mei gaan de Mamamini vestigingen die al open zijn, nóg langer open. Om te kijken hoe alles zou gaan hadden we natuurlijk de openingstijden en -dagen wat aangepast. Inmiddels zijn we een aantal weken verder en zien we dat alles goed gaat. Men houdt zich (voor zover mogelijk) aan de 1,5 meter afstand, de winkelmandjes worden gebruikt en er is begrip voor de maatregelen. Ook intern gaat alles goed en staat iedereen te springen om weer terug naar het oude te gaan. Stapje voor stapje proberen we dat ook. Het openen van vestigingen was de eerste stap en de tweede stap is het verruimen van de openingstijden.

 

Vanaf dinsdag 19 mei zijn de winkels van Mamamini Helpman, Mamamini Noorderplantsoen en de Kledingboetiek geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Wil je spullen doneren? Dan ben je vanaf 10.00 uur welkom bij Mamamini Helpman en Mamamini Noorderplantsoen. De magazijnen in deze vestigingen zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 18.00 uur voor inbreng.