Update van 21 mei

Mamamini ook op maandag weer open.


Deze week kunnen we maar liefst drie veranderingen aankondigen. Eerder deze week vertelden we al dat we de openingstijden verruimt hebben, de oplettende lezer was het misschien ook al opgevallen dat we vanaf 25 mei weer spullen gaan halen en nu hebben we nog een leuke mededeling: Vanaf 25 mei zijn de vestigingen in Helpman en de vestiging aan het Noorderplantsoen ook weer op maandag open. Beetje bij beetje gaan we de goede kant op.

 

Winkels

Mamamini Helpman, Mamamini Kledingboetiek en Mamamini Noorderplantsoen zijn vanaf nu op maandag geopend van 12.00 uur t/m 18.00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur t/m 18.00 uur.

 

Magazijnen

De magazijnen van Mamamini Helpman en Mamamini Noorderplantsoen zijn vanaf nu geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 18.00 uur. Hier kan je zelf de spullen die je aan Mamamini wil doneren komen brengen.

 

Ophaalservice

Vanaf maandag 25 mei gaat ook de afdeling transport weer rijden. We halen voorlopig van maandag t/m vrijdag meubels op binnen de stad Groningen én we vragen je om je spullen zelf buiten je huis te zetten.

Een ophaalafspraak kan je maken via het formulier op de website.