Update van 3 juni

De webshop is weer geopend.


Tijdens de coronasluiting was ook de webshop gesloten. De afgelopen weken zijn al onze winkels weer open gegaan, maar de webshop bleef dicht. Dit had echter een goede reden, want op de achtergrond waren we bezig met de webshop 2.0. Een vernieuwde en betere versie van de webshop!

Na een aantal brainstorm sessies over hoe de webshop er uit moest komen te zien en heel wat hard werken is het nu dan zo ver: De webshop is weer geopend.

 

In de nieuwe webshop hebben we extra aandacht besteed aan de overzichtelijkheid. Mede doordat het aantal categorieën is uitgedund of samengevoegd zie je nu in één oogopslag wat er te vinden is. De hoofdcategorieën die we nu hebben zijn kleingoed, boeken en multimedia. Binnen deze categorieën vind je een breed aanbod aan leuke kringloopspullen. 

Wat ook nieuw is in de webshop is dat je altijd je spullen ophaalt bij Mamamini Noorderplantsoen. Hier gaan we met een klein groepje enthousiaste mensen verder met de webshop en zijn we constant bezig om de webshop naar een nog hoger niveau te brengen.

 

Vanaf nu kan je dus weer lekker vanuit huis bij Mamamini winkelen. En nog steeds geldt... vandaag besteld, morgen na 12.00 uur ophalen bij Mamamini Noorderplantsoen.

 

Hierbij nog even de link naar de webshop:

https://www.mamaminiwebshop.nl/