Veel gestelde vragen lockdown december 2021


Winkelen

Waarom is Mamamini gesloten?

Op 18 december heeft de overheid aangekondigd dat Nederland in lockdown gaat. Dit houdt in dat alle niet-essentiële winkels vanaf 19 december de deuren moeten sluiten. Mamamini is een niet-essentiële winkel en daarom zijn wij nu gesloten. 

 

Wanneer gaat Mamamini weer open?

De lockdown is in eerste instantie tot en met 14 januari 2022 afgekondigd. We hopen dat we na die datum snel weer open kunnen, maar de afgelopen tijd heeft corona wel bewezen heel onvoorspelbaar te zijn. We blijven het nieuws volgen en zodra er meer duidelijkheid is laten we dat uiteraard zo snel mogelijk weten.


Doneren, ophalen en bezorgen

Kan ik spullen komen doneren?

Nee, helaas niet. Mamamini is helemaal gesloten, dus ook onze magazijnen zijn niet open. We willen je vragen om de spullen even thuis te bewaren totdat we weer open gaan.

 

Ik heb de komende tijd een ophaal-/bezorgafspraak staan. Wat gaat daar mee gebeuren?

Op 20 december nemen onze medewerkers contact met je op om te vertellen wat we gaan doen.

 

Ik heb een afspraak staan met het inboedelteam. Wat gaat daar mee gebeuren?

Op 20 december nemen onze medewerkers contact met je op om te vertellen wat we gaan doen.

 

Ik wil spullen laten ophalen. Kan dat?

Helaas halen we tijdens deze lockdown ook geen spullen. Zodra het weer kan en mag gaan we weer spullen ophalen. Hou onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Kan ik een afspraak maken voor een inboedel?

Ook dit doen we voorlopig niet. Na 14 januari hopen we zo snel mogelijk weer langs te kunnen komen.


Webshop

Ik heb voor 20 december een bestelling geplaatst in de webshop. Wanneer kan ik deze bestelling ophalen?

Alle bestellingen die voor 20 december 2021 zijn geplaatst kunnen opgehaald worden zodra Mamamini Noorderplantsoen weer open is.


Werken bij Mamamini

Ik wil graag vrijwilligerswerk bij jullie komen doen.

Leuk dat je vrijwilligerswerk bij ons wil komen doen! We zijn op dit moment gesloten, maar zodra we weer open gaan kunnen er ook weer nieuwe vrijwilligers aan de slag. Via het contactformulier kan je alvast je gegevens achterlaten en dan neemt de vrijwilligersdesk in januari contact met je op.

 

Ik heb een participatiebaan bij Mamamini, heeft de sluiting gevolgen voor mij?

Je Participatiebaan loopt gewoon door, ook je recht op vergoeding blijft ongewijzigd. Mocht je meer informatie willen, dan kan je ook even contact opnemen met je coach meedoen.

 

Ik loop stage bij Mamamini, wat zijn de gevolgen van de sluiting voor mij?

Nu Mamamini gesloten is kan je helaas geen stage lopen bij ons. We hopen dat we na 14 januari weer open kunnen en dat jij, als stagiair, ook weer bij ons aan de slag kan.

 

Ik ben vrijwilliger bij Mamamini en heb een vraag; aan wie kan ik die stellen?

We snappen dat dit wat onzekere tijden zijn en dat je als vrijwilliger van Mamamini ook vragen hebt. In eerste instantie zal je teamleider je op de hoogte brengen als er nieuws is, maar ook via onze website, de teamflits en Facebookpagina zullen we nieuws delen. Toch niet het antwoord op je vraag kunnen vinden? Dan kan je een mail sturen naar werk@mamamini.nl.


Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.