Mamamini Goededoelenfonds 2021

In 2021 hebben we 20.000 euro uitgekeerd aan 25 goede doelen.


Fondsuitreiking 2021

In 2021 hoopten we weer een gewone, of zelfs nóg betere Fondsuitreiking te kunnen houden, maar helaas. De maatregelen werden aangescherpt en we besloten het anders te doen. Het Mamamini Fonds gaat on tour! In plaats van dat wij de organisaties uitnodigen om naar ons te komen, zijn we naar de organisaties toe gegaan.

 

De Fondscommissie heeft, na het zorgvuldig bestuderen van de aanvragen een keuze gemaakt in welke organisaties een bijdrage zouden gaan krijgen. Er was 20.000 euro te verdelen en uiteindelijk zijn er 25 organisaties gekozen om het geld aan te geven.

 

Op 24 en 25 november zijn we met een deel van de Fondscommissie en een fotograaf langs 10 organisaties gegaan. Een bonte stoet met versierde fietsen, bloemen en Mamamini bedrijfskleding fietste kriskras door de stad om cheques af te leveren. In die 2 dagen hebben we gezien wat voor belangrijk werk er gedaan wordt in Groningen. Hoe de mensen van deze organisaties zich elke dag weer inzetten om Groningen een beetje mooier te maken. We lezen de aanvragen natuurlijk door, maar door langs te gaan bij de organisaties gaat het echt leven.

Kortom, voor ons was het heel waardevol om bij de organisaties langs te gaan. En uiteraard waren de organisaties blij met de cheques die we kwamen brengen.

Ook een aanvraag doen en kans maken op een bijdrage? Dan kan via onderstaande knop.

Foto-impressie uitreiking

Fotograaf: Stella Dekker


Cheques