Terugblik: Mamamini Fonds 2016

In 2016 werd 45.000 euro uitgekeerd aan 22 goede doelen.


Fondsuitreiking 2016

De Mamamini Fondsuitreiking 2016 was weer een feest. Maar liefst 22 goede doelen uit Groningen e.o. ontvingen op 23 mei 2016 een bedrag uit het Mamamini Fonds. OOG TV was aanwezig, er werd gezellig gekletst, er werden veel foto's gemaakt en ook de uitreiking zelf was voor iedereen interessant. Want wat zijn er toch veel maatschappelijke organisaties in Groningen die elke dag weer fantastisch werk doen voor diegenen die het nodig hebben. Veel ervan zijn bekend, maar er ontstaan ook aldoor weer nieuwe initiatieven die in een maatschappelijke behoefte voorzien.

Aftermovie

Donateurs, klanten en vrijwilligers bedankt!

In het openingspraatje van directeur Jelle Holtkamp werd aandacht besteedt en een dankwoord gericht aan diegenen die het Mamamini Fonds mogelijk maken: de klanten, donateurs en vrijwilligers van Mamamini. Zonder deze tienduizenden mensen zou Mamamini geen geld overhouden voor goede doelen. 

Fondscommissie 2016

De keuze was weer reuze: maar liefst 90 organisaties deden deze keer een aanvraag, dus naast de 22 'gelukkigen'  moesten ook velen helaas worden teleurgesteld. Het was aan de Mamamini Fondscommissie (bestaande uit voornamelijk vrijwilligers van Mamamini) om deze lastige keuzes te maken. Door de 12 commissieleden werden alle aanvragen zorgvuldig bestudeerd, werd er gediscussieerd en uiteindelijk gestemd. Door de stemming ontstond er een ranglijst. Vanaf de toppositie werd er vervolgens geld verdeeld, totdat het op was. Dit resulteerde in 22 organisaties die een bedrag zouden gaan ontvangen.

OOG TV

Dagblad van het Noorden

De cheques van 2016

Uitreiking

De uitreiking vond plaats op maandag 23 mei om 13.00 bij Mamamini Damsterdiep 307.

Persbericht

Download
Mamamini geeft 45.000 euro aan goede doe
Adobe Acrobat document 225.8 KB

Foto-impressie Fondsuitreiking 2016