Mamamini Goededoelenfonds

Ondersteunt Groningse goede doelen.


BELANGRIJK BERICHT N.A.V. HET NIEUWSITEM OOGTV:

 

We hebben al heel veel reacties gehad op onze oproep over het Goededoelenfonds. Wat fijn dat er toch nog organisaties zijn die ons voorheen niet wisten te vinden.

 

Zoals u kunt lezen in ons reglement werken wij met aanvraagrondes en is de aanvraagronde voor het najaar van 2022 al gesloten. We gaan 12 oktober 15.000 euro weggeven. Dat betekent dat we dít jaar nog 10.000 euro overhouden. Hoe en wanneer precies we dit geld gaan verdelen weten we nu nog niet maar informatie hierover volgt zeer binnenkort. Bent u dus geïnteresseerd in een bijdrage: doe - bij een positieve uitkomst op de Quickscan - een officiële aanvraag en houd daarna deze site en uw mail goed in de gaten!

 

Succes en wordt vervolgd!


Leuk dat u een kijkje komt nemen op de pagina over het Goededoelenfonds van Mamamini. Mogelijk kan het Fonds iets voor u en uw organisatie betekenen. Daar gaan we op deze pagina achter komen.

 

Het Fonds wordt dagelijks gevoed door de opbrengst van de winkels en webshop van Mamamini. Om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage uit het Fonds kan er een aanvraag gedaan worden via het online aanvraagformulier op deze site. Er zijn een aantal spelregels waar een aanvragende organisatie en het project aan moeten voldoen. Deze zijn te vinden in het reglement.

 

Goededoelenfonds 2022

Het is mogelijk om een aanvraag te doen voor 2022. Zowel in het voorjaar als in het najaar gaan we geld weggeven aan Groningse stichtingen en verenigingen.  Wil je in aanmerking komen voor een bijdrage uit het Fonds? Dan kan er vanaf nu een aanvraag gedaan worden!Voor stichtingen en verenigingen.

Mamamini Goededoelenkringloop geeft geld aan maatschappelijke organisaties in Groningen via haar eigen Goededoelenfonds.

 

Het fonds wordt dagelijks gevoed door de opbrengst van de winkels en webshop van Mamamini. In 2017 werd er 51.900 euro weggegeven, in 2018 maar liefst 69.500 euro en in 2019 50.000 euro. Sinds de oprichting van Mamamini in 1989 is er al meer dan 834.000 euro naar goede doelen gegaan.

 

Een Fondscommissie maakt ieder jaar een keuze uit de vele aanvragen. Deze commissie wordt jaarlijks opnieuw samengesteld en bestaat uit een vertegenwoordiging van medewerkers van Mamamini.

 

Vrijwilligers, klanten en donateurs bedankt, zonder jullie geen Goededoelenfonds!