Mamamini Goededoelenfonds

Ondersteunt Groningse goede doelen.


Leuk dat u een kijkje komt nemen op de pagina over het Goededoelenfonds van Mamamini. Mogelijk kan het Fonds iets voor u en uw organisatie betekenen. Daar gaan we op deze pagina achter komen.

 

Het Fonds wordt dagelijks gevoed door de opbrengst van de winkels en webshop van Mamamini. Om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage uit het Fonds kan er een aanvraag gedaan worden via het online aanvraagformulier op deze site. Er zijn een aantal spelregels waar een aanvragende organisatie en het project aan moeten voldoen. Deze zijn te vinden in het reglement.

 

Goededoelenfonds

Aanvragen (incl. verplichte stukken) die vóór 1 november 2022 zijn binnengekomen worden meegenomen met de kerst-editie van het Mamamini Goededoelenfonds. De aanvragen worden op dit moment beoordeeld. Eind november verwachten we te kunnen laten weten welke organisaties een bijdrage gaan krijgen.

 

Ook in 2023 gaan we weer geld weggeven aan Groningse stichtingen en verenigingen. Wanneer we meer duidelijkheid hebben over op welke manier we dit gaan doen wordt het formulier weer geopend. Wilt u een mail ontvangen zodra het aanvraagformulier geopend wordt? Laat dan hieronder uw gegevens achter:

Fill out my online form.


Voor stichtingen en verenigingen.

Mamamini Goededoelenkringloop geeft geld aan maatschappelijke organisaties in Groningen via haar eigen Goededoelenfonds.

 

Het fonds wordt dagelijks gevoed door de opbrengst van de winkels en webshop van Mamamini. In 2017 werd er 51.900 euro weggegeven, in 2018 maar liefst 69.500 euro en in 2019 50.000 euro. Sinds de oprichting van Mamamini in 1989 is er al meer dan 834.000 euro naar goede doelen gegaan.

 

Een Fondscommissie maakt ieder jaar een keuze uit de vele aanvragen. Deze commissie wordt jaarlijks opnieuw samengesteld en bestaat uit een vertegenwoordiging van medewerkers van Mamamini.

 

Vrijwilligers, klanten en donateurs bedankt, zonder jullie geen Goededoelenfonds!