Aanmelden & Contact

Mamamini Vrijwilligersdesk


Heb je een vrijwilligersvacature gezien die je interesseert? Meld je aan! Of wil je eerst meer informatie? Mail je vraag, bel of maak direct een afspraak voor een kennismaking.

Uiteraard geheel vrijblijvend.

Samen kijken wat de beste werkplek voor je is? Of heb je een vraag over vrijwilligerswerk bij Mamamini? Gebruik dan deze knop.

Plan zelf je kennismaking op een datum en tijd die jou uitkomen.Vacature gezien?

Ik heb een vacature gezien waar ik op wil reageren, wat nu?

Leuk! Tijd om actie te ondernemen! Je kan:

  1. een mail sturen naar werk@mamamini.nl
  2. het contactformulier invullen of,
  3. gelijk een kennismaking inplannen.

Als je mailt of het contactformulier invult, neemt Jessica van de vrijwilligersdesk contact met je op om een kennismaking in te plannen.

 

Wat kan ik verwachten van de kennismaking?

De kennismaking is heel laagdrempelig. Jessica hoort graag wat meer over wie jij bent, zij zal wat vertellen over Mamamini en het werken bij Mamamini. Samen kijken we dan wat een leuke afdeling voor je is om te werken. Het meenemen van een cv is niet nodig, Jessica wil graag van jou horen wie je bent en wat je hebt gedaan.

 

En na de kennismaking?

Na de kennismaking stuurt Jessica jouw contactgegevens door naar de teamleider van de afdeling waar je wil werken. Hij/zij neemt contact met je op voor een tweede kennismaking. Tijdens dit gesprek hoor je meer over het werk, maak je kennis met collega's en spreken jullie af wanneer je gaat werken.

Praktische zaken

Hoeveel uren moet ik werken?

Dat is afhankelijk van wat je zelf wil. Vanaf 1 dagdeel in de week ben je al welkom.

 

Op welke dagen moet ik werken?

Ook dit is afhankelijk van wat jij wil. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jou wensen, en proberen dit in het rooster in te passen. Op sommige afdelingen willen we graag dat je af en toe een zaterdag (12.00 uur - 17.00 uur) werkt.

 

Word ik ingewerkt?

Uiteraard! Op de eerste dag dat je komt werken wordt je ontvangen door de teamleider. Hij/zij zal uitleggen wat je gaat doen en meestal wordt je aan een ervaren collega gekoppeld, zodat jullie samen kunnen werken. De teamleider is altijd in de buurt voor vragen. Langzaam aan leer je het werk kennen en kan je steeds zelfstandiger aan de slag.Mamamini Vrijwilligersdesk

Jessica Kruizinga | P&O adviseur

050 - 313 2200

werk@mamamini.nl

Bezoekadressen

Mamamini Noorderplantsoen

Noorderbinnensingel 100

9712 XJ Groningen

Geopend: maandag, woensdag en donderdag tijdens winkelopeningstijden.

Mamamini Helpman 

Helper Oostsingel 15
9722 AR Groningen

Geopend: op dinsdag.

Stuur een mail naar werk@mamamini.nl om een afspraak te maken.