Medewerker Transport

Dol op onderweg zijn? En maak je gemakkelijk contact? Reageer!


Algemene informatie

Vestiging: Mamamini Noorderplantsoen

Aantal uren per week: In overleg

Startdatum: In overleg

Taken en werkzaamheden

Als medewerker van de Transportafdeling zorg je ervoor dat spullen bij onze donateurs worden opgehaald en dat gekochte spullen bij klanten worden bezorgd.

Vaardigheden en kwaliteiten

Chauffeur

Als chauffeur ben je het aanspreekpunt voor onze donateurs en klanten. Een flinke dosis klantvriendelijkheid is dus nodig. Daarnaast kun je goed tegen veranderende en onverwachte situaties. Je gaat zorgvuldig met goederen om, je hebt logistiek inzicht en enige stratenkennis. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk voor deze functie. Voordat je als chauffeur aan de slag kan, rij je eerst enige tijd mee als bijrijder op onze bussen. Om op onze bussen te mogen rijden heb je rijbewijs B of BE  nodig. 

Bijrijder

Om bijrijder te worden heb je geen rijbewijs nodig. Je moet gevoel hebben voor het vinden van routes, zodat je de chauffeur kan ondersteunen. Daarnaast moet je geen rugklachten hebben, want tillen en sjouwen van spullen is een belangrijk deel van je taken. Tenslotte heb je veel contact met klanten en daarom is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent.

Aanmelden

Interesse in deze vrijwilligersvacature? Meld je dan direct aan!

Goede redenen om te beginnen

Wat zijn jouw belangrijkste redenen? 

Bekijk alle 'Knikkers van Mamamini'!