Contractvormen

Vrijwilligerswerk, participatiebaan, reintegratie of stage


Vrijwilligerswerk

Meer dan 200 vrijwilligers

Verreweg de meeste medewerkers werken bij Mamamini als vrijwilliger! De één wil graag een steentje bijdragen aan hergebruik, de ander wil werkervaring opdoen en weer een ander werkt bij ons om goede doelen te ondersteunen. Het kan alle kanten op! Maar iedereen werkt hier in elk geval met véél plezier, want de sfeer is altijd goed!

Participatiebaan

Voor bijstandsgerechtigden in Groningen

Ontvang je een volledige bijstandsuitkering van de Gemeente Groningen en is betaald werk voor jou (nog) niet mogelijk? Dan is  een participatiebaan bij Mamamini wellicht iets voor jou! Alle informatie over participatiebanen kun je vinden op de website van de gemeente Groningen maar je kunt ook contact opnemen met onze Vrijwilligersdesk!Re-integratie

Bent u re-integratieprofessional?

Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden van re-integratie bij Mamamini.

 

Werkplekken

Mamamini is een bedrijf met aantrekkelijke werkplekken voor mensen die weer arbeidsritme willen opbouwen. Er zijn rustige werkplekken achter de schermen zoals het sorteren van kleingoed en kleding en wat publieke en drukkere werkplekken zoals in de winkel en in het transport.

 

Begeleiding

Bij Mamamini worden medewerkers op maat begeleid door ervaren teamleiders. In onderling overleg wordt vastgesteld op welke manier gerapporteerd wordt. Vanwege deze aantrekkelijke werkplekken en de begeleiding en rapportage op maat werken wij regelmatig samen met re-integratiebureaus.

Stage

Snuffelstage

Het is mogelijk om op één van onze afdelingen een snuffelstage te doen. Ga hiervoor naar de winkel van je voorkeur en vraag naar een teamleider. Hij of zij kan je alles vertellen over de mogelijkheden.

 

Andere stage

Ook andere stages zijn mogelijk bij Mamamini! Bespreek de mogelijkheden met de Vrijwilligersdesk!