Aanvraag 2024

Mamamini Goededoelenfonds

Ook in 2024 gaan we weer geld weggeven! Dit najaar gaan we Groningse stichtingen en verenigingen blij maken met een mooi geldbedrag. Om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit het Mamamini Goedoelenfonds kan tot en met 31 augustus 2024 een aanvraag gedaan worden. Een aanvraag kan gedaan worden door onderstaand formulier in te vullen én de verplichte stukken (zie reglement) tijdig te sturen.


Fill out my online form.

 Vragen? Neem gerust contact met ons op.


Tips

1. Maak uw aanvraag leesbaar en aantrekkelijk
Houd bij het invullen van de aanvraag in het achterhoofd dat uw aanvraag zal worden beoordeeld door onze fondscommissieleden. Hoe pakkender en duidelijker uw aanvraag, hoe eerder u een fondscommissielid voor uw aanvraag zult winnen!

2. Doe altijd een aanvraag voor een specifiek doel

Het Mamamini Fonds stelt graag geld ter beschikking aan specifieke projecten van maatschappelijke organisaties. Beschrijf daarom expliciet in de aanvraag waar u het aangevraagde geld aan wilt besteden. Als u dit goed beschrijft kan dit u helpen de leden van de Fondscommissie te overtuigen.

3. Uploaden van documenten

Bij de laatste stap in de aanvraag wordt gevraagd enkele documenten te uploaden. Zie ook artikel E in het reglement (verplichte stukken). Zorgt u er dus voor dat u deze (digitaal) bij de hand heeft. Nasturen per post mag ook.